Home » pokerplaying » Jag hatar poker

Jag hatar poker

Okej nu måste jag tilta lös lite. Faaaaan! Jag har förlorat alla julklappspengar. Blir att gå in på blocket och lista hus och hem så man kan få lite pengar till glögg åtminstone. Det var såhär det började…

Klockan ringer och jag är skittrött, men ändå taggad på att spela poker. En sak som jag inte var taggad på var att gå till kneget. Det var en lätt underdrift. Så jag gjorde det alla oansvariga slynglar skulle gjort – sjukanmälde mig själv. Jag snackade in ett meddelande på chefens telefon och sa att jag misstänkte ebola alternativt hjärntumör och HIV, åkommor som jag senare skulle önska att de drabba mina kombattanter vid pokerborden senare samma dag.

Det börjar bra. Ett inköp ned, två inköp upp. Ett till upp, sen ett till och efter det +/- noll över de kommande 500 händerna. Sen då? Sen då??? Jo, det förbannade pundhuvudet som designande PokerStars så kallade random number generator fick anledning att skratta, återigen. Jag får KK och höjer upp. Får omslag. Slår om igen och han synar lite slugt sådär. Jag håller tummarna och tänker att det kan floppas något ofarligt och sedan blir det att bomba in. Flopp kommer: 222. Jag har alltså mer eller mindre allt slaget. Det enda som kan finnas i hans range är fan AA. Han kan bara inte ha en tvåa i sin hand. Turn och river är inte intressanta. Sedan visar den förbannade pappaskallen A2 för floppat fyrtal. Jag drog i princip dött efter flopp.

Jag hatar poker.